Veliki uspjeh naših učenika na 7. Međunarodnom natjecanju iz solfeggia u Beogradu

10. i 11. travnja 2021. godine u Beogradu je održano 7. MEĐUNARODNO TAKMIČENJE IZ SOLFEĐA - online u organizaciji UDRUŽENJA MUZIČKIH I BALETSKIH PEDAGOGA SRBIJE.

Iznimno smo ponosni na učenice i učenike Osnovne glazbene škole "Krsto Odak" Drniš (Matične škole u Drnišu i Područne škole u Kninu) koji su na ovom natjecanju sudjelovali te postigli izvrsne rezultate! Ovo je prvi put da su naši učenici sudjelovali na jednom međunarodnom natjecanju izvan granica Republike Hrvatske.

Uspjeh je izvanredan jer je u ukupno šest kategorija naših petero učenika osvojilo I. nagrade!

Učenici Bepo Mesarić i Petra Tomić osvojili su I. nagradu (100 bodova) u kategoriji 1.B pod mentorstvom profesorice Josipe Martinović.

Učenica Sara Čulina osvojila je I. nagradu (100 bodova) u dvije kategorije, 3.B i 4.B pod mentorstvom profesorice Josipe Martinović.

Učenik Područne škole u Kninu Borna Zelić osvojio je I. nagradu (100 bodova) u kategoriji 5.B pod mentorstvom profesorice Tanje Alač.

Učenica Područne škole u Kninu Antonija Mijatović osvojila je I. nagrade u tri kategorije, 5.A (97,66 bodova), 5.B (100 bodova) i 6.B (100 bodova) pod mentorstvom profesorice Tanje Alač.

Čestitke vrijednim i talentiranim učenicama i učenicima, njihovim profesoricama mentoricama i roditeljima!

Osnovna glazbena škola Krsto Odak Drniš