Održan Koncert učenika povodom Blagdana sv. Cecilije u Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" - Područna škola Knin

U četvrtak, 23. studenoga 2023. godine u dvorani područne škole u Kninu održan je Koncert učenika povodom svete Cecilije.

Na početku koncerta prisutne je pozdravio voditelj područne škole u Kninu, profesor Predrag Tintor, te im zaželio sretan spomendan svete Cecilije, zaštitnice glazbe i glazbenika.

Čestitke učenicima i učiteljima na uspješnom koncertu!

Nastavi čitati

Održan Koncert učenika povodom Blagdana sv. Cecilije u Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" u Drnišu

U srijedu, 22. studenoga 2023. godine u koncertnoj dvorani matične škole u Drnišu održan je Koncert učenika povodom svete Cecilije.

Na početku koncerta ravnateljica škole, profesorica Ines Topić, zahvalila je profesoru Antunu Devčiću na pedagoškom radu u našoj školi u protekle tri godine i u ime cijelog kolektiva uručila mu prigodni poklon i poželjela puno uspjeha na novom radnom mjestu.

Nastavi čitati

Nastup naših učenika na programu obilježavanja Dana doma za starije i nemoćne osobe u Oklaju

Učenici naše škole: Ema Stojanović (klarinet), Filipa Vlaić (klarinet), Nika Buzov (violina), Luka Pokrovac (gitara), Iva Pavla Cigić (flauta), Barbara Totić (flauta), Josip Barišić (saksofon) i Marino Bilać (harmonika) nastupili su u utorak, 21. studenoga 2023. godine u prigodnom programu obilježavanja Dana doma za starije i nemoćne osobe u Oklaju.

Zahvaljujemo ravnateljici doma, gospođi Knežević na pozivu i nadamo se da ćemo opet biti u prilici svojim nastupom razveseliti korisnike doma.

Učenike su za ovaj nastup pripremili učiteljice Katica Brakus i Morana Živković, te učitelji Tibor Bauer, Antun Devčić i Predrag Tintor.

Čestitke svima!

Nastavi čitati

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

18. studenoga s posebnim pijetetom i dostojanstvom obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Neka im je vječna slava i hvala!
Počivali u miru.

Nastup pjevačkih zborova naše škole na 11. Susretu zborova u Pirovcu

Na 11. Susretu zborova koji je održan u subotu, 24. lipnja 2023. godine u Pirovcu, nastupio je Mali i Veliki pjevački zbor škole.

Zborovi su nastupili uz klavirsku pratnju profesora Attile Mesarića, a pod ravnanjem dirigentice, profesorice Josipe Martinović.

Čestitke na izvrsnim nastupima i još jednoj uspješnoj promociji naše škole!

Zahvaljujemo na pozivu i gostoprimstvu Pjevačkom zboru "Sveti Juraj" Pirovac i čestitke na sjajnoj organizaciji susreta!

Nastavi čitati

Održan Završni koncert učenika u Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" u Drnišu

U srijedu, 21. lipnja 2023. godine u koncertnoj dvorani škole održan je Završni koncert učenika na kojemu su nastupili učenici matične i područne škole.

Na početku koncerta ravnateljica škole, prof. Ines Topić, uručila je diplome polaznicima početnog solfeggia, te priznanja i prigodne poklone učenicima i mentorima koji su tijekom ove nastavne godine postigli izvrsne rezultate na međunarodnim natjecanjima. Također, na kraju koncerta uručeni su prigodni pokloni učenicima šestog razreda.

Čestitke!

Nastavi čitati

Osnovna glazbena škola Krsto Odak Drniš