Učenici Područne škole u Kninu nastupili na Božićnom koncertu u Pločama

U utorak, 20. prosinca 2022. godine učenici Područne škole u Kninu nastupili su na Božićnom koncertu glazbenog odjela Osnovne škole "Vladimir Nazor" Ploče.

Nastupili su Sofija Martić (gitara), Andrea Amanović (gitara), Tea Simić (klavir), Arsen Matijaš (klarinet), te pjevački zbor područne škole u Kninu koji je nastupio pod ravnanjem mr.sc. Tanje Alač, prof. Soliste su za nastup pripremili učiteljice Jasna Lapić, nast. i Katica Brakus, prof., te učitelj Attila Mesarić, prof.

Čestitke svima!

Zahvaljujemo domaćinima na pozivu i gostoprimstvu, te se nadamo i budućoj suradnji! Također, zahvala i Gradu Kninu koji je osigurao prijevoz za naše učenike.

Nastavi čitati

Izložba radova polaznika početnog solfeggia

Božić nam je sve bliže, pa su naši vrijedni polaznici početnog solfeggia izradili prekrasne likovne radove i uz pomoć malog i velikog pjevačkog zbora i učiteljice Josipe Martinović priredili pravu malu izložbu i prigodno ukrasili učionicu i koncertnu dvoranu škole.

Bravo!

Nastavi čitati

Loris Grubišić i Jadranka Garin održale koncert u Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" u Drnišu

U utorak, 27. rujna 2022. godine u koncertnoj dvorani škole koncert je održao Duo Grubišić-Garin (Loris Grubišić, violina i Jadranka Garin, klavir). Publika je imala priliku uživati u djelima G. Tartinija, V. Sunka, W. A. Mozarta i C. Francka.

Zahvaljujemo umjetnicama na predivnom i nadahnutom muziciranju, te se nadamo i budućoj uspješnoj suradnji!

Nastavi čitati

Održano predavanje i radionica za učitelje škole pod nazivom "Razrednik u umjetničkoj školi"

U srijedu, 07. rujna 2022. godine s početkom u 13.00 sati u koncertnoj dvorani škole održano je predavanje i radionica za učitelje škole pod nazivom "Razrednik u umjetničkoj školi".

Predavanje u trajanju od 60 minuta i radionicu u trajanju također od 60 minuta održala je prof. savjetnik Silvana Vulas iz Osnovne glazbene škole "Lovro pl. Matačić" Omiš.

Zahvaljujemo profesorici na zanimljivom predavanju i radionici, te savjetima koji su uvelike pomogli učiteljima škole u poslovima razrednika.

Osnovna glazbena škola Krsto Odak Drniš